Skapa en bättre kundupplevelse och lojalitet genom SharpSpring marketing automation

Upplev själv hur en bättre kundupplevelse kan göra underverk för ditt företag.

Pick a card

Våra digitala experter kommer att se till att ditt företag är effektivt.


Få den konkurrensfördel som ditt företag behöver med en 25 dagars prova-på SharpSpring marketing automation och CRM-systemet för att:

  • Förbättra ansvarsutkrävande och prestanda för ditt marknadsförings- och säljteam.
  • Öka produktiviteten genom att automatisera rutinmässiga försäljnings- och marknadsföringsrelaterade uppgifter.
  • Hantera alla dina sociala medier-konton på ett ställe, schemalägg inlägg i förväg och spåra engagemang gentemot ditt varumärke.
  • Vårda leads och leverera endast kvalificerade leads till ditt säljteam.
  • Skapa personlig kommunikation och förbättra kundlojalitet från insikter baserat på dina kunders beteende.
  • Mät ROI för att optimera din säljtratt.

* ObserveraErbjudandet gäller en kostnadsfri installation av ett SharpSpring marketing automation och CRM-system, en landningssida och form, ett sociala medier-konto, och ett e-nyhetsbrev och arbetsflödesskapande. Om du redan har ett CRM-system för ditt säljteam behöver vi tillgång till integreringen med SharpSpring marketing automation-verktyget. För att ta del av erbjudandet måste du ge oss tillgång till ditt CMS-system, DNS-rekord och analytics, samt avsätta tid för ditt marknadsförings- och säljteam för att utnyttja SharpSpring marketing automation och CRM-systemet. Efter 25 dagars prova-på kan du fortsätta använda SharpSpring marketing automation och CRM-systemet till en rimlig månadskostnad. Max ett erbjudande per kvalificerat företag. Vi förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående besked.